Belastingaangifte

Ieder jaar bent u verplicht om tijdig Belastingaangifte te doen. Wanneer u geen uitstel heeft aangevraagd dient u dit vóór 1 april te hebben gedaan. Vraagt u zelf uitstel aan, dan krijgt u de tijd tot 1 september. Wij kunnen ook uitstel voor u aanvragen. In dit geval heeft u tot 1 mei het jaar erop de tijd.

WIJZIGINGEN BELASTINGDIENST
Meestal verandert er ieder jaar wel het nodige aan fiscale spelregels. Daardoor blijft het voor de meeste mensen lastig een correcte aangifte in te dienen. Onze consulenten zijn altijd op de hoogte van de veranderende wetgeving. Daardoor bent u bij ons verzekerd van een optimale aangifte. Wij halen voor u alles er uit wat er in zit.

BELASTINGAANGIFTE HULP
Eén op de twee Nederlanders vraagt hulp bij Belastingaangifte. Dit geldt zowel voor jong als voor oud. Belastingaangifte Compleet biedt hier ondersteuning en hulp in. Wij zijn een professioneel Belastingadvieskantoor, met consulenten in een groot deel van Nederland.

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?
Wij passen ons graag aan u aan. Aan uw voorkeur wel te verstaan. Wilt u de aangifte bij u thuis laten verzorgen? Wilt u dit in de avonduren? Wilt u uw aangifte per post, of per email versturen? Geen probleem. U krijgt een persoonlijke Belastingconsulent. Deze zal uw aangifte verzorgen en ook voor latere vragen voor u klaar staan.

VOORKOM BOETES
De Belastingdienst is strenger geworden met het niet tijdig indienen van aangiftes. De boete kan oplopen tot
€ 4.920, wanneer u meerdere malen verzuimt tijdig aangifte te doen. Onze consulenten staan voor u klaar om uw aangifte te verzorgen. Wilt u uw aangifte door ons laten verzorgen? Neem dan contact met ons op!

 

 

LAATSTE FISCALE NIEUWS: Wijzigingen Belastingwetgeving 2015: Wijzing in heffingskortingen en aftrekposten. Informeer naar uw persoonlijke consequenties, 0800-250 250 1