Werkwijze

De werkwijze van Belastingaangifte Compleet is eenvoudig en duidelijk. U kunt ons bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 250 250 1, of per email. U kunt ook vragen of wij contact met u opnemen. Eén van onze medewerkers staat u dan te woord. Voor inhoudelijke vragen zullen zij u met een Belastingconsulent doorverbinden. Of u wordt later teruggebeld.

UW AANGIFTE VERZORGD ZOALS U DAT WILT
Wij kunnen uw aangifte bij u thuis verzorgen, of op een andere locatie naar wens. Wij passen ons aan u aan. U kunt uw gegevens ook mailen, of per post versturen. Neem in dit geval wel altijd even contact op om de werkwijze door te nemen.
Bij een aangifte bij u thuis, of op locatie, komt een consulent bij u thuis de aangifte verzorgen. Bij voorkeur op de laptop van de consulent. Maar het mag ook op uw eigen computer.

ERVAREN CONSULENTEN
Onze consulenten beschikken over een ruime staat van dienst. Bovendien zijn zij via permanente educatie altijd op de hoogte van de meest recente Belastingwetgeving. Ook in ingewikkelde situaties weten zij waarover zij praten. Uw aangifte is bij hen altijd in goede handen.

CHECKLIST
Wanneer u dat prettig vindt sturen wij u een checklist toe. Deze checklist geeft aan welke gegevens wij nodig hebben voor het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van uw aangifte.

GEEN DIGID
Wij hebben van u geen Digid gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Wij adviseren u overigens deze nooit aan anderen af te geven. Ook niet aan een Belastingconsulent. Wij hebben een directe verbinding met de Belastingdienst. Via een gecertificeerde inlogcode sturen wij uw aangifte digitaal door. Uw aangifte is daardoor dezelfde dag bij de Belastingdienst binnen.

SERVICE
Wij zijn u altijd van dienst wanneer u vooraf, of achteraf vragen heeft. Ook wanneer u de aanslag van de Belastingdienst niet begrijpt zullen wij u daarbij helpen. Voor deze service betaalt u niets. U ontvangt van ons altijd een gratis kopie van uw aangifte.

LAATSTE FISCALE NIEUWS: Wijziging Belastingwetgeving 2015: Alleenstaande Ouderkorting en ouderschapsverlofkorting zijn vervallen. Informeer naar uw persoonlijke consequenties, 0800-250 250 1